Når en BDSm'er blander sig i Swingermiljøet#6

Når en BDSm’er blander sig i Swingermiljøet#7

Det der med at være biseksuel, det er virkelig en fornøjelse, når man kommer i Swingermiljøet – kønnet er ikk vigtigt for mig, det er kemien mellem to mennesker, der gør sig gældende. Men det gi’r trods alt et lidt flere “muligheder”, når man ikke føler sig begrænset af kønnet, og der er virkelig, virkelig mange lækre mennesker i Tucan! 

Mit allerførste besøg i Tucan, der mødte jeg en kvinde i omklædningsrummet, som var på vej hjem, men hun synes jeg var fantastisk fræk og siden den aften har vi haft lidt sporadisk kontakt.

Tirsdag i sidste uge, der blev jeg nødt til at rose hendes nye billeder – uuuuh, det var dælme godt jeg gjorde det! Tal om perfekt timing, hun var SÅ klar til at mødes med mig, det var ret tydeligt efter ganske få beskeder!

Lidt forskellige beskeder fra hende og så var jeg pludselig mere klar over, hvad det var for en kvinde, som jeg havde med at gøre her! Det kunne KUN blive interessant – and so it did! 

Hun er sindssygt genert, men hun havde nævnt et lille tricks; et kys!

Torsdag skulle jeg i Tucan, hun i EC300. – So close, and still so far…

Min kammerat kiggede på mig på turen derned og sagde “Skal vi på sightseen?”, selvfølgelig skulle vi da det, han vidste godt hvad jeg gerne ville – så vi kørte ned og så EC300 – jeg er og bliver fan af mit fuglehus, selvom EC300 også er et virkelig pænt sted, med pæne faciliteter. 

 

Vi sidder i baren, da jeg kan se døren går og hun kommer ind til tjek-in, hun har ikke opdaget mig – jeg kigger på min kammerat med det største smil, rejser mig og lister ud til tjek-in, og nusser hende ligeså stille på ryggen! Da hun får øje på, at det er mig, så bliver hun fuldstændig rød i skærmen og forsøger næsten at gemme sig! – Hvor kært! 

Da jeg får hende trukket ind i et kram, så holder hun mig helt fast, et ganske kort øjeblik, men nok til at jeg kan fornemme, at hun virkelig synes det er både fantastisk, men også lidt skræmmende, at jeg pludselig står der! Skøn blanding, lige dele glæde og nervøsitet, blandet med et strejf af liderlighed! 

Jeg går tilbage til min kammerat i baren, og hun kommer ind for at sætte sig i baren, så undgår hun mig sgu! Ja – I læste rigtigt – hun turde praktisk talt ikke gå forbi mig i baren, så da jeg ser, at hun går i rygerummet, så kigger jeg på mine kammerat og siger “Nå, nu skal jeg ha’ fixet den generthed!” Jeg blev en kvinde med en mission, så at sige! 

Jeg går målrettet efter rygerummet, og så snart jeg åbner døren, så er hun fuldstændig rød i kinderne igen!

Jeg sætter mig og smalltalk’er lidt, men hendes generthed forhindrer hende næsten i at svare uhæmmet, så jeg ta’r en beslutning, for selvom jeg nyder hendes generthed, så synes jeg faktisk også det er lidt synd, at blive ved med at pine hende med det, der var ingen tvivl om, at hun virkelig gerne ville ha’ mig tættere på, men hun turde ikke ta’ det første skridt selv.

Jeg rejser mig, stiller mig foran hende, bukker mig ned over hende og siger “Skal vi lige fixe det her?”, hun undviger en anelse af ren overraskelse, men da jeg lægger en hånd på hendes kind og mine læber rammer hendes, så slipper hun fuldstændig taget, lægger en hånd i nakken af mig og trækker mig tættere på og kysser grådigt tilbage! That’s what I’m talking about – fantastisk kys! Jeg er fuldstændig solgt, når man kysser mig på den måde, mere skal der faktisk ikke altid til – det er den vildeste “tænd”-knap hos mig! 

Noget af det mest fantastiske ved kvinder, udover bryster, det er deres læber, og hun havde de blødeste læber, wauw altså! For ikke at tale om en grådig tunge, det var tydeligt at mærke allerede i hendes kys – så fantastisk krævende og lidenskabeligt! Mums, Filibaba!

Men selvom alting i mig skreg, at jeg gerne ville ha’ mere af hende, og gerne nu, så havde jeg en kammerat ude i baren, som jeg havde lovet, at vi ville køre videre i Tucan… Jeg havde lyst til at kigge på hende og sige, “Nu følger du bare lige med mig!” og så bortføre hende langt væk, hvor ingen kunne forstyrre noget! Gud hvor havde jeg lyst til hende!

Jeg holdt stand og tog i Tucan med min kammerat, men aftalte med hende, at hun skulle komme i fuglehuset om fredagen, for jeg kunne ikke vente længere end det! Det var faktisk hårdt nok at skulle vente et helt døgns tid!

Resten af aftenen, der sad hendes kys fast i mine tanker – det var en tung aften, skal jeg hilse at sige, hun var kun små 15 km fra mig, åh suk!

Fredag føles uendelig lang, jeg havde aftalt med hende, at jeg var der omkring 20-tiden, og den her gang, der var hun dukket op før mig – hun skulle ikke overraskes mere! 

Jeg finder hende i baren, stikker hende mit bedste charmesmil og siger hej – genertheden er i vejen igen – “Nu igen?” – siger jeg. “Everytime!”, svarer hun, jeg smiler og læner mig hen til hende og siger “Så lad os få det overstået!” og kysser hende! Works like a charme! 

Men hun skulle ikke ha’ muligheden for at pille tøjet af mig med det samme, vi skulle lige snakke lidt også… Hun forsvandt kort med en anden kvinde, så min veninde og jeg gik et par runder i klubben. Jeg hørte, mens hun var væk, at jeg skulle glæde mig, det gjorde jeg skam allerede, men det blev ikke mindre, da jeg hørte hvordan kvinden hun gik med, gav lyd fra sig – hun hyggede sig virkelig! – Hey, det fik kun smilet til at blive en smule bredere hos mig!

Jeg gik ned og røg og kort efter, så dukkede hun op i rygerummet og så lidt mere afslappet ud, det var absolut ingen skade til, tænkte jeg. 

Nu havde jeg ikke lyst til at vente mere – så jeg kiggede på og sagde “Skal vi?”, hun nikkede ivrigt!

baren og hente håndklæder og vand og så i Red Light med os. 

Alt den generthed, som hun havde været så plaget af, det forsvandt, som dug for solen, så snart hende og jeg var “alene” bag forhænget – hun blev helt fokuseret at se på… Og det blik der – der bare skreg, “I want you – all of you!” , tror sjældent jeg har set en sådan sult i øjnene på et andet menneske, men der var ikke noget at tage fejl af! 

Jeg lagde mig, og hun var over mig med det samme, kyssede mig dybt og grådigt, fortsatte til min hals, ned over brystet og stoppede op, da hun nåede til mine bryster, hun så på mig, med det kæreste smil, da hun duftede til min hud lige i min kavalergang, efterfulgt af en guttural og spontan nydelyd og en lille kuldegysning – det var helt vildt at overvære, hvordan hun tændte på mig! Jeg blev vildt påvirket af at se hende nyde synet, duften og følelsen af min hud – hun virkede næsten helt beruset af mig, fantastisk at mærke og se – aldrig har det været så tydeligt for mig at mærke, at et andet menneske tændte på mig!

Da hun nåede til mit køn, er jeg overbevist om, at hun møder et brændvarmt og sejlede skød – ganske rigtigt – hun tænder mig for vildt, de tydelige reaktioner, hendes berøring og kys – jeg er fuldstændig henført af hende!

Hendes tunge finder vej, og det jeg havde mærket i kyssene – det var ikke forkert! HOLY FUCKING CRAP! Den kvinde her – hun er helt magisk, den nydelse hun gav mig, den kan jeg næsten ikke beskrive – jeg kunne kravle på væggene og det var, som om hun bare zoomed fuldstændig ind på min nydelse, hun fulgte samtlige af mine bevægelser, for ikke at slippe mig et sekund! Hun nød det virkelig, hun elskede at smage på mig, lege med mig, køre mig op og slippe et øjeblik, for så at fortsætte – der var ikke noget at gøre andet end bare at nyde hendes behandling, så jeg slap tøjlerne totalt, lod hende indtage mig og styre min nydelse fuldstændig! Jeg tror sjældent jeg har været så opslugt af min egen nydelse, men pludselig gi’r hun på sig og hendes åndedræt bliver pludselig meget hurtig, men hun slipper ikke, hendes tunge og fingre arbejder stadig for min nydelse, men til min store fornøjelse, så nød hun mig så meget, at hun faktisk selv var i stand til at komme, helt uden berøring – det gjorde bestemt ikke oplevelsen dårligere for mig – det hele var så intens, intimt og fucking frækt! 

Der var titusind grader inde i min krop efter en kaskade af orgasmer, som hun havde sendt indover mig, jeg kampsvedte – det gør jeg ellers aldrig under sex, ikke på den måde, men det haglede af mig og jeg var så opkørt, jeg tænkte en lille drikkepause var på sin plads, men det blev kun ganske kort, for hun var slet ikke færdig med mig! Hun ville ha’ mig til at sidde henover hendes ansigt, det har jeg gjort så mange gange før, men jeg kunne næsten ikke holde min krop oprejst! Den kvinde er ansvarlig for, ja hvad ved jeg… 482 af mine orgasmer, på halvanden time!! Virkelig, virkelig fantastiske orgasmer, min krop var i den vildeste lykkerus og mit humør var i top! Men nu var jeg virkelig nødt til at ha’ en pause – helt uden at hun overhovedet var blevet berørt endnu – men hun virkede ikke utilfreds overhovedet, snarere tværtimod – og hun kunne så sandelig også godt være tilfreds med sig selv, efter den præstation! Man burde uddele medaljer for den slags! 

Jeg klæder mig på igen, og åbner forhænget ud til gangen, og hvem står der, på vej ud i baren? Mr P fra sidste fredag! Han sender det største Colgate-smil da han opdager at det er mig, der er bag forhænget, og så med en anden kvinde, man kunne næsten se på ham, at det synes han der var for godt til at være sandt! Jeg kravler ud og gi’r ham et kæmpe kram og et kys, og præsenterer de to for hinanden.

det er E, i aften er det hende der har fået mig til at skrige, som en gris, E det er han var så ansvarlig for samme handling, sidste fredag!”

Jeg skal ryge og køle lidt ned – jeg ryger aldrig smøger hjemme, men når jeg er i klub, så er det sgu ind i mellem nødvendigt! Lige nu, tak!

Jeg står og hænger lidt indover hende, hun står i hjørnet og ryger, vi kysser lidt og pludselig siger hun “Du kan lige stå her og læne dig lidt op i hjørnet”, så hende og jeg bytter plads og hun kysser mig igen. Der går kun et ganske kort øjeblik før hendes hænder igen er over det hele – nysgerrige og ivrige! En-to-tre, så er mine trusser smuttet ned og hun sidder på knæ foran mig, midt i rygerummet – jeez!! Vi fortsætter vores leg, til skue for alle andre, der står i rygerummet – det er stadig sindssygt grænseoverskridende for mig, men jeg kigger lige op ganske kort, og ser et par, der står overfor os, og de smiler begge stort, de nød at se os, og det gjorde mig en smule mindre anspændt – jeg lukkede øjnene og lukkede af for resten af verden igen, og nød hendes behandling af mig. Den kvinde kan virkelig tricks, jeg kan ikke kan andet end bare nyde det hun byder mig – det hele føles fantastisk!! Nu trængte jeg til et koldt bad, og hun ville selvfølgelig med – tror I, jeg fik fred til at bade?  Pyyyh, ikke mere lige nu – alting summer i min krop! Jeg har det fantastisk! 

Vi går ud i baren og der møder jeg igen Mr. P – my mystery man, han sender “blikket”, det der bare gør mig helt mør, så I kan måske forestille jer, hvor svært det var at være mig lige der! Han griber mig i et dejligt kram og holder mig fast. Han hvisker i mit øre “Jeg håbede virkelig du ville være hernede, du er dukket op i mine tanker meget den sidste uge!” 

Årh, det er virkelig svært for mig, at modstå hans charme, han gør et eller andet ved mig, hans bløde kys, hans nysgerrige hænder – jamen altså, den mand der… 

Han står i kø ved salatbaren, men han glemmer helt hvad han egentlig lavede, så jeg træder lidt væk og siger “Spis!” – jeg går hen i baren og snakker lidt med et par andre gæster, men jeg kan mærke, at hans øjne næsten ikke forlader mig. Han sætter sig et par pladser væk fra os, men han holder øje med mig. Jeg står og “krammer” med en anden sød kvinde, hendes mås er bar og jeg har begge mine hænder solidt plantet på hendes baller, mens hun hviler hendes ansigt ind mod mine bryster – han kunne virkelig godt li at se mig med andre kvinder, for nu tog han slet ikke blikket fra os!

Jeg slap mit tag i de dejlige baller og hans blik og sagde “Jeg stikker af!” – og så grinede jeg og gik i rygerummet igen – det var dog kun ganske kort, jeg var der selv! 

De fulgte begge efter mig, han stiller sig bag mig og krammer mig, så min bare ryg er op mod hans stenhårde mave og bryst, hun står foran mig og smiler, jeg er centrum for deres opmærksomhed og jeg nyder virkelig at være midtpunkt for de to fantastiske menneskers lyst!

Jeg læner mig fremad, så min røv bliver skubbet ind mod hans…hmm, manddom! 

Kysser hende dybt og inderligt, og siger “Don’t go anywhere!”, vender mig om og siger “Kom” til min mystery man. 

Til min store fortvivlelse, er der ingen ledige rum, så jeg foreslår, at vi kan gå ned og sidde lidt nede ved den store fælles madras og kigge lidt, indtil der blev et rum ledigt et sted. Der er kun et enkelt par på madrassen, så vi sætter os i sofaen ved siden af madrassen og nusser lidt. Han er så kærlig i hans berøringer, næsten som om han har savnet at mærke min hud mod hans, hans blide, men meget intense kys sætter gang i alt i min krop igen. 

Parret, som lå på madrassen rejser sig og går, så vi sidder alene tilbage, han kigger på mig og siger “Tør du?!”, og jeg har det virkelig anstrengt med fællesmadrassen – havde aldrig troet, at jeg selv ville smide mig der frivilligt, men jeg kigger bare på ham, og til stor forundring for os begge,  siger jeg “Okay!” med det største smil, han er en ægte gentleman der forsikrer mig om, at hvis der kommer andre, så kan vi bare gå igen, men lige nu var vi kun os to, og jeg havde lyst til at mærke ham!

Hans berøring er fantastisk og selvom der kommer lidt mennesker ned til madrassen og kigger, så generer det mig overhovedet ikke – faktisk registrerer jeg kun de første par stykker, resten har jeg ikke ænset! Han er ufattelig sød og skærmer mig med hans egen krop, så han er hele tiden meget tæt på mig og jeg nyder ham!! Pludselig kan man høre et par kvinder inde fra diskoteket, som virkelig nyder det, han siger “Wauw, hvor de kan – kan du også det?”, jeg er MEGET sjældent stille under sex, det er faktisk en kæmpe udfordring at holde mund, når jeg nyder! Men han troede godt det kunne blive lidt højere og han fik ret! De magiske hænder den mand render rundt med, jamen altså! 20 sekunder og så har jeg omdannet madrassen til vandland – og jeg var så ligeglad med alting, jeg nød ham bare – jeg aner ikke hvem og hvor mange kiggede med, eller hvor langt væk jeg kunne høres, det var så usigeligt ligemeget, når bare han kiggede mig dybt i øjnene og holdt mit blik fast til hans! Vi var alene da vi sluttede af, så vi lå et øjeblik og nussede og snakkede, det var virkelig en fornøjelse at han var i klubben igen – jeg anede ikke om jeg ville se manden igen efter fredagen forinden, så jeg nød hans selskab – jeg havde bestemt mig for, at hvis jeg så ham igen, så ville jeg ikke overdænge ham med alle de spørgsmål, som ellers havde meldt sig i uges løb, og det gjorde jeg heller ikke – jeg nød ham bare. Fik dog et par små informationer, som han selv kom med. Han tænkte det nok var meget rart for mig at vide, at han ikke havde en kone eller børn, at han var 38 og handler med maskiner til dagligt, så den her gang fik jeg lidt mere med. 

Vi går i bad og står tæt og nusse, han vasker mig på ryggen, og roser mit, på nuværende tidspunkt, meget rodede hår, og beundrer mine tatovering og spørger ind til dem. Han er virkelig, virkelig sød. 

Han skal tidligt op, så jeg lader ham tage hjem efter vores fælles bad. Han lover at skrive, men det vidste jeg godt med mig selv, at det ville han ikke gøre, derfor er han my mystery man, og det fungerer faktisk fint for mig nu. 

Jeg går tilbage til rygerummet for at møde “min” fantastiske kvinde igen, hun smiler, vi snakker en smule og jeg ryger lidt.

Jeg fortæller, at jeg faktisk er ret stolt af mig selv, fordi jeg havde været på den store madras og det var gået så fint, hun reagerer ved at rette sig helt op og kigge på mig og sige “Nå, skal vi på madrassen?!” – lad mig sige det sådan, det var et retorisk spørgsmål, for jeg blev hevet med, og så fik jeg endnu en vidunderlig omgang! Hvis hun var et sexlegetøj, så skulle alle kvinder eje sådan en!! OOOOOOOshiiiiiiit! Jeg var efterhånden så følsom, at en kølig vind i retningen af min klitoris, det var nok til at sende mig helt udover kanten igen, det kunne hun sagtens mærke, så hun pirrede mig, til sidste kunne jeg simpelthen ikke mere! Hun havde endnu ikke haft nogen form for fysisk forløsning fra min hånd, så at sige, men jeg følte mig ikke færdig, før jeg havde returneret bare en brøkdel af den nydelse, hun havde givet mig – og hvis der skulle være nogen tvivl på nuværende tidspunkt, så var det fandme ikke så lidt endda!! 

Åh, hendes krop dampede næsten af liderlighed, hun var så varm overalt, og hendes skød var bestemt ingen undtagelse, så fantastisk varm, blød og ufattelig våd, ååååååårh, sikke en fuldstændig perfekt afslutning på en vidunderlig aften, at smage, mærke og høre hende – hun fortjente alt det nydelse hun overhovedet kunne magte, jeg nød at mærke hende bygge op, for så til sidst at komme i et kæmpe støn efterfulgt af massevis af små suk! Havde det ikke været fordi klubben småt var ved at lukke, så kunne jeg ha’ fortsat, for jeg nød virkelig at det var hendes tur!! Aldrig har jeg oplevet så intens sex med et menneske, der kendte så lidt til mig, men hun var så in-tune på mig hele tiden og jeg ville så gerne returnere det! Det kommer til at ske!! Jeg skal nok få min vilje med hende og gud hvor jeg glæder mig til mere med hende!!

Det var virkelig i sandhed en fantastisk klubaften! Den aften hører til på Top-10 i mit sexliv, og det siger faktisk ikke så lidt endda, for jeg har altså ikke kedet mig! 

Gud hvor havde jeg brug for den aften – den kan jeg leve SÅ længe på!!

Tusind, tusind tak, fantastiske mennesker!! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når en BDSm'er blander sig i Swingermiljøet#6