Når en BDSm'er blander sig i Swingermiljøet#3

Når en BDSm’er blander sig i Swingermiljøet #4 (Special Edition)

Jeg er nødt til at dele min søndag med jer!!

Der er vist ingen tvivl om, at jeg er kæmpe fan af Tucan!

Tucan kan rumme mange forskellige menneskers seksualiteter og de afholder forskellige temaer for at imødekomme forskellige mennesker og lyster. Søndag blev der afholdt Dark Desires, et koncept, som et par der kommer i Tucan, har tyvstjålet med hjem fra udlandet og har afholdt et par gange tidligere, det var min første gang!

Dark Desires er en dag i BDSm’en tegn, for alle os, der bekender os til Det Mørke Univers. En dag hvor de Dominante hersker og har magten over deres underdanige, en dag med regler og leg i alle afskygninger – altså, lige i min boldgade! Og så faciliteret af min yndlingsklub! Det kunne kun blive en hyggelig dag! 

Jeg havde dog først fået planlagt lørdag aften, at jeg skulle afsted, så jeg havde ikke rigtig nået at få en masse forventninger, jeg anede knap nok hvad jeg skulle forvente, men solen skinnede, og jeg var i skide godt humør, en dag/aften i Tucan er altid hyggeligt, uanset hvad – så ja-hatten på, kufferten med grej var pakket og så bare afsted. Underlig oplevelse at køre derned i dagslys, jeg kunne pludselig se hvor jeg var! 😀

døren bliver jeg mødt af et fantastisk par, som jeg har et godt øje til! Uuuh, fedt! Han iklædt sort jakkesæt, slips, åh yes, en fucking lækker mand!! Ved hans side, hans vidunderligt smukke kone, i halsbånd og en nydelig lille kjole, som selvfølgelig skulle af – not my rules, but I like it! Alle underdanige skulle ha’ bare numser, eller være let tilgængelige. Sikke en skøn regel! Det startede godt, tænkte jeg!

Omklædt til dresscode, bevæger jeg mig ind mod barområdet, der er virkelig mange tilmeldte, klubben bugner med mennesker og grej, fed fornemmelse!

Jeg når lige at sætte mig i barens lounge område, så jeg kan sidde og se på de forskellige der kommer igennem baren, men pludselig stjæler et pragteksemplar af en kvinde, mit blik og siger “MissDivine I presume?”

Korrekt antagelse, vidunderlige kvinde – hvem mon hun var?! 

Jeg kunne regne ud, at når hun kendte profilnavnet, så måtte hun være fra Scor, men min hjerne fungerer på en spændende måde, så selvom jeg sagtens kunne ha’ spurgt den skønne underdanige kvinde, hvem hun mon var, så tænkte jeg “Næh, lad os se hvem hun er, lige her, idag, i det her tema!” 

Hun var betagende og det killede i fingerne for at se hendes playliste.

Playlisten er med til at vise hvad den underdanige kan/vil være med til. Der er forskellige kategorier på siden, som kan afkrydses udfra 3 farver, GrønGul, eller Rød. Farverne er ret self explanatory, men; rød er no-go, gul er spørg den Dominante/spørg den underdanige selv, hvis de er alene, og grøn er i sagens natur, GO!

Der var mange gule afkrydsninger… Hmm, gad vide om det kan laves om? 😉

Kvinden fra parret kommer ind og sætter sig på gulvet ved min side, hun ser fuldstændig…fantastisk ud!! Sort lingeri og halsbåndet, strømper, alt det jeg elsker!! Åh, to skønne kvinder ved min side – dagen blev god, rigtig hurtigt, kan jeg vist ligeså godt tilstå! 😀

Manden fra parret tilslutter sig, han ser på mig, som kun han kan, og med samme begejstring, som jeg selv føler, vores øjne delte sådan et “Vi har de to mest sexede kvinder her idag, at the tip of our fingers”-moment!”
Mental figh-five i det øjeblik!! Det var så fedt at mærke, at han havde det fuldstændig på samme måde, som mig, at dele det med ham! Fedt, fedt, fedt!!

Endnu en af reglerne for dagen er, at alle de underdanige skal fremvises for alle os Dominante, så alle Toppe samles i diskoteket og så kommer de underdanige ind i grupper og går en runde for os, og går tilbage, hvor de så skal fordeles ud på klubbens 1400 kvadratmeter. Afslutningsvis går de Dominante rundt i klubben og ser deres underdanige posere og fremvise sig selv, det bedste de har lært! Det var SÅ FUCKING FEDT!! Jeg følte mig virkelig, som et barn i den vildeste slikbutik, man kan forestille sig!! WAUW!

Når alle de Dominante har været en runde og set deres underdanige, må man så gå ud i klubben og hente dem efterfølgende, og M fra parret spurgte, om jeg havde lyst til at hente hans fantastiske sub, som stod og poserede fuldstændig fantastisk med en anden skøn underdanig kvinde, op af korset i klubbens S/m rum – perfect setting, perfekt syn!! Jeg blev vildt stolt over den anmodning!!

Efterfølgende var “min” for idag kommet til syne i diskoteket, med en mandlig slave, som hun havde poseret så flot og sanseligt sammen med, hun fortalte mig, at hun havde en fantastisk følelse af ham, og jeg tænkte “I can use that, somehow!” 😉 

Jeg sætter mig på kanten af sofaen, placerer hende mellem mine ben, med hovedet hvilende på mit lår, der kan jeg nyde synet af hele hendes krop og samtidig holde øje med hendes ansigt. Jeg vinker slaven, som hun havde poseret med, hen til os, får givet ham en line i hans halsbånd, placeret ham med ham ansigt helt tæt på hendes køn, som allerede er dampende varm – et lille ryk i linen og så er hans ansigt placeret i hendes skød, med ordene “Tilfredsstil hende” fra mig, og det må man sige han gjorde! Hun havde et par pleasureballs oppe i sig, så for at skaffe sig adgang til resten af “glæderne” måtte de ud… Og ved I hvad, folkens? Den slags kugler skal fjernes laaaaangsomt med tænderne! 😛 😉

Så han fik besked på at fange snoren med tænderne og langsomt og forsigtigt trække dem ud af hende. Ligeså forsigtigt bakker han væk og jeg løsner grebet i linen en anelse. Skønt at overvære – hendes små nydelsesklynk, og hvordan det gippede lidt i hendes krop, da han trækker sig længere og længere væk, pludselig forsvinder begge kugler ind i munden på ham og hun giver et suk fra sig, han slikker dem rene og afleverer dem så, i min fremstrakte hånd, for så at mærke, at grebet i linen pludselig blev stram igen, og han blev trukket ned mod hendes våde fisse, en ny kommentar satte ham igang “Work to do, hund” og han slikkede ivrigt videre, det bedste han havde lært, hele tiden med en stram line, så hverken han eller hun kunne slippe.

Jeg sidder og nyder synet af det, jeg har sat i gang, deres fælles nydelse, det øjeblik hvor det jeg ønsker, det bliver sat i værk, blot fordi jeg ønsker det – no but’s and why’s, bare fordi… Det var ikke forceret eller falsk, det var ønsket om at blive kontrolleret der går i opfyldelse for to mennesker, og jeg nyder at få overbragt den magt, der ligger i det – det er en gave for mig! Jeg slår blikket op og kigger rundt i diskoteket, der er nydelse, leg og liderlighed i alle afkroge, uhæmmet fed stemning!!

Jeg nyder at se de andres lege, men mest af alt, så nyder jeg at se på “mit” par, som er i gang med en af mine absolut yndlingsaktiviteter i BDSm – fiksering på det speciallavede kors og smæk med “de tunge drenge” – jeg bliver fuldstændig betaget af deres leg, hans blik er intens og hans hånd sikker, som han lader slagene ramme hendes perfekte bagside! Men mest af alt, så bliver jeg fuldstændig opslugt af hende, som hun står der. Hun er helt fantastisk! Hun er mild, som en engel, har en gudesmuk krop, og så er hun lydig – hun ta’r i mod hans behandling, som en stjerne! 

Ingen klynk eller klager, bare stolthed og glæde over at modtage hans behandling, som tiltager! Da han tæller de sidste 3 slag ind, som er HÅRDE, der undslipper et lille klynk fra hendes læber, men ikke en “Av-lyd”, absolut et nydelsesklynk! Det perfekte tidspunkt at stoppe! Da han løsner hende fra korset, der ser hun helt forelsket op på ham, og han på hende!! En af dagens “wauw-moments“! Jeg blev sgu helt stolt på hans vegne!!

Må man godt blive en smule forelsket i en anden mands kone, i sådan et øjeblik? – Jaaah, ved I hva, det tror jeg sgu er helt ok! 😀 😀

Perfekt timning, for i det øjeblik kigger den skønne kvinde, der stadig hviler hendes hoved på mit lår og spørger for 3. gang “Må jeg komme?” – Det havde hun ikke fået lov til tidligere, selvom hun meget gerne ville! 

Nu måtte hun gerne, for jeg ville se og mærke hende reagere, så jeg gav lov.

Ganske hurtigt står hun næsten i bro, stadig med hovedet i mit skød, og ham der følge hendes bevægelser, og ganske kort før hun kommer, åbner hun hendes øjne, de er fuldstændig sløret og tåget af nydelse, og så lukker de ganske hurtigt i igen, da orgasmen kommer væltende over hende, hendes hjerte banker afsted, kan jeg mærke, min højre hånd er placeret lige mellem hendes bryster, og det føles næsten, som om det er på vej ud i hånden på mig, og så kommer hun i et rendyrket nydelsesskrig!! Det var simpelthen så fedt at overvære og styre!! 

Jeg sørger for, at de begge får vand, ros, hun får et langt og inderligt kys, og ser på hende med taknemmelige øjne og siger “Du er intet mindre end fantastisk!”, og vores lille arbejdende slave fik et dybtfølt smil og en klap på kinden, og ordene “Dygtig hund!” 😛

Nu skulle jeg ud i baren og køles ned – jeg er sikker på, at der cirka var 150 grader indeni mig, pga alt det skønne jeg lige har set/været med til!!

Barmand – jeg skal bare ha’ en stor spand med is, som jeg kan stikke hovedet ned i, ASAP! 😛 😉

Det var en virkelig fed følelse at gå rundt blandt alle menneskerne, alle så glade, tilfredse og stolte ud! Det var skønt at se den uhæmmede nydelse alle deltog i, på den ene eller den anden måde!

Jeg tilslutter mig parret i rygerummet og jeg kan selvfølgelig ikke dy mig, jeg skal lige se og mærke hendes fine mås – hun viser den gerne frem for mig! “Hvor var du dygtig!” siger jeg til hende, mens jeg har hånden på hendes varme balle! 😛 Han ser absolut også tilfreds ud! 

De er virkelig et skønt par og det er fedt at de gerne vil dele lidt med mig! Jeg er SÅ klar på alt mulig spas med de to! 😛

Vi kommer ind og sætter os igen, og “min” lille sub har lige hængt hunden på korset, så han er klar, når jeg er. 😛 M og jeg aftaler, at de to søde damer, da sagtens kan underholde os lidt, så hans bund bliver beordret op fra gulvet og over til min ved podiet, så kan de kæle lidt for hinanden! 

Hvis ikke man føler sig underholdt af to fantastiske lydige kvinder, der nyder at kæle for hinanden, så er man enten ikke til kvinder, blind eller har en eller anden defekt! 😀 😀Fantastisk syn!!

Jeg øjner dog muligheden for at prøve min nye pisk af! Mit eget design, og kæresten min har stået for udførelsen – perfekt match! Han er overhovedet ikke til BDSm, bare pisse kreativ og ferm til sådan noget halløj! 😀

Den levede op til alle mine forventninger, plus moms!! Perfekt tyngde i håndtaget, super længde og tykkelse på gummisnerterne og et perfekt sving! For ikke at glemme de fantastiske mærker den efterlader!!

Lige i det øjeblik, hvor jeg svinger den nye pisk, efter opvarmning, der ser jeg op og nyder synet af de to kvinder, og som pisken rammer hans hud og jeg får inspiceret hvad slags “farver” den laver, der rammes jeg er ren og skær lykke!! Jeg har ikke haft så fed en følelse indeni, siden… Ja, when? 

Det var min version af Topspace, det allerfedeste sted jeg kan være! Alting forsvinder, udover de her 5 mennesker, de 3 underdanige, ham og jeg! Alt hvad der blev delt i det her øjeblik mellem os, det var fuldstændig perfekt for mig!

Jeg kigger op på M fra parret og jeg kan se, han også nyder at se mig arbejde – de hårde slags jeg sender afsted mod hundens bag, sætter også et smil på hans læber, som jeg modtager!  

Min kære hund klarede det SÅ flot – han tog imod uden pyl, han var virkelig god, selvom han selv sagde, at det var længe siden, han havde mærket pisken! Resten af dagen rendte han så fint rundt og fremviste hans farvede og småhævede mås – så jeg stolt kunne sige, “Den mås har jeg lavet!” når han kom forbi! 😀

M fra parret går ud og henter noget at drikke, og begge kvinder kommer over i sofaen og kæler videre, “min” bag ryggen på den skønne sub kvinde fra parret, og så tænker jeg, at der også sagtens lige kan være plads til mig! 😉 Lidt leg med vibrationer og så var jeg nødt til at smage hende!! Jeg tilstår – jeg elsker at slikke fisse, så selvfølgelig var jeg nødt til at smage på den fantastiske kvinde, der lå der og bød sig til! Ååååååååårh!! 

Jeg fjerner mig kort, og lader min subs hånd arbejde lidt, og ganske kort efter, så var der sprøjteorgasmer til den smukke kvinde foran mig, endnu en ting jeg nyder at se på!! Jeg havde en fest indeni!! 

7 fantastiske timer med leg på kryds og tværs, uhæmmet nydelse og alt det jeg nyder, kender og elsker at dyrke, i den klub, som jeg er blevet så glad for at komme i!! Jamen det er sgu næsten en kærlighedshistorie med mig og Tucan!! Jeg er SÅ glad for at komme der og jeg er endnu gladere for at de er med på at afholde den slags arrangementer!!

Titusind gange tak, til alle jer der deltog – det var fedt at se hver og en af jer og jeres leg!! Specielt tak til M&T, som har taget temaet med hjem og delt det med os, så vi også kunne få del i legene!!

Jeg har fået nye bekendtskaber, set, hørt, rørt, smagt og jeg var SÅ dejligt mættet og fantastisk glad, da klokken slog 21 og vi bevægede os ud i den kolde luft!

Jeg har været Top i 10 år, og har, hands down, aldrig deltaget i et federe arrangement i BDSm-regi!! Jeg er fuldstændig blæst bagover, over hvor fantastisk godt det gik og hvor god en stemning der var hele dagen!!

Jeg snakker tit om stemningen og atmosfæren i Tucan, men det her var virkelig af episke proportioner!! Jeg havde den fedeste dag!!

B,K,P&S – I er helt enestående mennesker!! Tusind tak for at dele dagen med mig! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når en BDSm'er blander sig i Swingermiljøet#3