Hej verden!

Når en BDSm’er blander sig i Swingermiljøet!#1

(Skrevet i februar 18 og “udgivet” på Scor.dk første gang.)

Tankerne er mange, efter mit første besøg i Tucan i lørdags… Nu har oplevelsen fået lov at forplante sig, og jeg er efterladt med “Fuck hvor fedt – jeg vil ha’ mere!”

Og det er til trods for det faktum, at jeg faktisk kun brugte aftenen i Tucans barområde – på nær en kort rundvisning.

Stemningen var ikke til at tage fejl af – seksuelle energier så det drev af væggene – all over the place! Fantastisk for sådan en som mig, som “feeder” af den slags atmosfære.

Jeg har i flere omgange leget i klub i BDSm regi – men de to verdener er helt enormt forskellige. Stemningen er åben, lækker, imødekommende, dragende og sensuel! 

I BDSm er der en tydelig rollefordeling, en anden stemning, som jeg også favner og elsker! Og i starten var jeg absolut draget og fascineret, ligesom jeg nu er af min oplevelse i Tucan. Men jeg må indrømme, og det har muligvis også noget med, at jeg er blevet ældre og mere afslappet, at jeg faktisk nyder den åbenhed, som Tucans gæster udviser! Der er plads til alle!

Noget af det første der mødte mig, var synet af en fyr der stod i “fødselsdagsoutfittet” midt på dansegulvet og nød to kvinder, der i fællesskab hjalp hinanden for hans nydelse, på knæ foran ham! 

Og som alle der har besøgt en Swingerklub nok kan underskrive, så er det meget svært at glemme alt hvad der hedder “pli og ordentlig opdragelse” – man må faktisk gerne kigge! Det tog jeg mig selv i at skulle huske, flere gange. 

Alle steder hvor jeg normalt har færdes, for at lege, der har jeg altid været Top, D eller S’er, afhængig af hvilken hat jeg havde på med pågældende legekammerat, men altid i kontrol. Det var jeg på ingen måde her – jeg var bare kvinde, afklædt som resten og total ude af mit element! 

Men for en gangs skyld, så føltes det faktisk ret fedt, at blive bragt ud af mit element og føle mig en spændt og lidt for nervøs! Igen følelser, der aldrig rammer mig på den måde, når jeg leger med BDSm – selvfølgelig glæder jeg mig naturligvis altid til den slags aftaler, men det er slet ikke med samme kåde nysgerrighed, som jeg pludselig udviser overfor swingermiljøet! 

Det er selvfølgelig helt naturligt, at følelser og forventninger forandrer sig, når man har leget med noget i mere end 10 år! Jeg slipper aldrig BDSm – men jeg drages af swingers åbenhed og eventyrlyst! 

Jeg øjner store muligheder for at blande noget af det jeg kender og nyder meget, med noget af alt det jeg ikke kender, og jeg elsker de “fornemmelser” det giver mig, når jeg i mit stille sind, (!!!) sidder og små fantaserer om kommende oplevelser, som Tucan kan bringe med sig!

Mest af alt, så føler jeg mig som en kåd og nysgerrig teenager, der pludselig skal opleve alting for første gang! Det er fedt, at man i en alder af knap 32, kan føle sig som en 17 årig igen! – Deeet’ lige et par dage siden sidst! 😀

Glæder mig så absolut til fredag, hvor jeg gentager min succes – og hvem ved, måske tør jeg mere, end bare at sidde i barområdet og underholde barvagterne! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej verden!