Når en BDSm'er blander sig i Swingermiljøet#5

Når en BDSm’er blander sig i Swingermiljøet#6

Det er tid igen… 

Efter en lang og dum uge, med lidt for mange irritationsmomenter og dårligt humør, så trængte jeg til at grine, hyggesnakke og sidde i udespaen under åben himmel – i godt selskab.

Fredag var der endnu et nyt tema, og Tucans dejlige gæster er altid gode til at bakke op om de nye temaer, så der var mange tilmeldte – nye, som gamle. 

Wifesharing var temaet for i fredags – så der var mange skønne og smilende kvinde.

Jeg startede aftenen med at dele lidt smæk ud, til en helt ny og uerfaren mand, der en gang før har fået en lille røvfuld, eller som jeg kaldte det – “En introduktion til S/m” – det lyder bare pænere! 

Han fandt mig ret hurtigt i mængden og så helt håbefuld, da han fik øje på mig – jeg elsker, når mennesker der har “været i kløerne” på mig, reagerer med store smil og gensynsglæde, det ta’r jeg absolut altid som et kompliment! 

Senere på aftenen, skulle jeg med et par søde damer, i kælderen og styre Sybianen for den ene, men da jeg er på vej ned i kælderen, hører jeg, at der gives smæk på 1. sal, i S/m-rummet – det er altid spændende at se andre i den sammenhæng, så jeg sendte pigerne i kælderen for at gøre klar, med ordene “Jeg kommer liiiiiige om et øjeblik – jeg skal bare liiiiiige kigge!” – mens jeg fes op af trappen. Det blev så ikke sidste gang jeg sagde det, den aften! 

Jeg forstyrrer aldrig andres leg, så jeg stod i døren og lavede ikke ret ballade af mig, mens jeg stod der og kiggede lidt på parret der legede ved korset. Pludselig står der en mand ved siden af mig, jeg trådte et skridt til siden, så han også kunne se med – han kiggede lidt overrasket på dem, og så på mig, og jeg må indrømme – jeg er sgu en sucker for de overraskede blikke, der sommetider opstår hos folk, som ikke er til BDSm, oprigtig overraskelse! 

Jeg bakkede ud på gangen, og han siger forsigtigt “Hun får sørme tur, hva?” – Jeg smilede og sagde “Ja, men hun nyder det sikkert! Jeg har lige gjort det samme i kælderen, dog ved en mand!”, sagde jeg med et stort smil! Endnu et overrasket ansigtsudtryk fulgte! – Pricesless!

Jeg måtte hellere vende tilbage til pigerne, så jeg vendte mig mod trappen, hvor han så siger; 

“Hey – hvor skal du hen?”

“I kælderen igen og styre Sybianen.”

“Ser jeg dig senere?”

“Hvis du kigger efter mig, så gør du sikkert!”, sagt med et kækt smil, for han var faktisk drøn charmerende!

I kælderen med mig, og “hjælpe” en kvinde i nød! 

En halv times tid senere er jeg på vej ind i baren igen, men han står lige ved døren og siger “Hej igen!”, “Jamen hej dig!” – Han var altså lidt sød og han kunne det der med øjnene, som jeg bare elsker – følelsen af, at han kan se helt ind i sjælen – og virkelig godt kan li det han ser!

Jeg tænkte, lad ham bare følge med rundt lidt, han er meget flink.

Jeg havde aldrig set ham i klubben før, så jeg forestiller mig, at han måtte være ny i Tucan, men han virkede ikke ny, han var slet ikke så anspændt, som de nye i klubben plejer at være.

Han fulgte med pigerne og mig ned til den store fællesmadras – der var lækker leg på kryds og tværs – mums! Et kort ophold dernede og så blev vi enige om, at vi skulle i udespaen! 

De to piger, den nye mand, en af pigernes kæreste og mig – det var simpelthen så hyggeligt! Stjerneklart, det varme vand og den kølige luft og godt selskab. Den ene af pigerne blev lettere utålmodig – jeg havde lovet smæk og hun skulle hjælpe. Men den nye mand er begyndt at nusse mine ben og jeg nyder det faktisk… Så han får lov at fortsætte. 

Det utålmodige kvindemenneske hopper op af spaen, hun havde siddet på skødet af mig, så jeg kunne småpille lidt ved hende, men nu var pladsen pludselig fri, så den nye mand ser sit snit til, at lade hans hånd glide længere op af mit lår og generelt komme lidt tættere på… I didn’t mind at all!! 

Det tog ham ikke ret længe at finde “de gode steder” – min pludselig forandrede vejrtrækning, tilbagelænede hoved, lukkede øjne og små gisp, inspirerede til, at de to andre, som stadig sad i udespaen også ville deltage lidt i det hyggelige øjeblik! 

Så en fantastisk blød tunge fandt vej til mit bryst, en anden hånd fandt vejen til mit varme skød – pludselig befandt jeg mig i den situation, at der var hænder overalt – og jeg nød det virkelig, åh jøsses, hvor var det dejligt! Kærlige og blide berøringer sender mig udover kanten – i den skønneste orgasme – åååååh suk, det havde jeg vitterligt trængt til – det føltes som om mine skulder faldt lidt ned, humøret lettede og verden føltes pludselig en smule mere munter – jeg kom til at småfnise bagefter! 

Det var virkelig lækkert og hyggeligt, men nu havde jeg bare lyst til noget langt mere intimt…

De to jeg i forvejen kendte, som stadig sad i spaen med os, ville stå op – det var ok med mig, så længe jeg lige kunne få et øjeblik alene med “den nye mand”… 

To sekunder efter døren lukker ud til terrassen og vi er alene, har han svinget mig op på skødet af ham og kysser mig dybt og inderligt – wauw!!

Fantastiske kys, så blødt og alligevel så insisterende og krævende, jamen altså… bare wauw!!

Han havde bestemt ikke travlt, han nød at have mig helt tæt på ham, kramme, kysse og trække mig med helt derud, hvor jeg til sidst næsten følte jeg måtte be’ ham om at tage mig, af ren og skær utålmodighed, nåh ja og liderlighed – det er FANDME sjældent for mig, mine damer og herrer! – Jeg tigger ikke om noget, men det gjorde jeg faktisk her! Jeg var bare nødt til at mærke ham!

Da jeg endelig får lov, går døren op og der bliver forstyrret – jeg spørger om han vil med op – han nikkede og steg ud af spaen og som en ægte gentleman rækker han mig hånden, så kluntede Maren her, kan komme op af spaen, men sød som han var, kiggede han væk, mens jeg kravlede op, og i hans anden hånd havde han mit håndklæde, som han gav mig, mens han stadig så væk – det var som om han kunne mærke på mig, at jeg normalt ikke føler mig tryg overfor andre med min nøgenhed, så han gav mig den respekt, helt uden at spørge mig om jeg havde brug for det – men faktisk, så måtte han gerne se mig!! Meget, meget mærkelig følelse, men det var ret tydeligt for mig, at den her fremmed mand, kunne vække noget i mig, som jeg ikke har mærket længe, en lyst til at vise mig frem og nyde det – han så mig – ikke på mig, men han så mig faktisk – en sårbar kvinde, som har brug for lidt plads for at kunne føle sig tryg! – Det gav han mig, fuldstændig naturligt, det føltes ikke, som om han skulle tænke over det!

Vi når op mod døren, ca 15 meter fra spaen, så var han nødt til at ha’ mig, så han lagde begge arme om mig, og trak mig lidt til siden i forhold til døren og lod mig mærke hans begejstring for mig! Åh shit!!

Han føltes fuldstændig fantastisk, som var han lavet til at passe til mig!

Holy HELL – det var ganske kort, for han måtte trække sig, med ordene “Jeg tænder så voldsomt på dig, og jeg er slet ikke færdig, jeg er bare nødt til at stoppe lidt op, for ellers når jeg slet ikke at tænke på din nydelse og det er det vigtigste!” – Ååååårh, hvor sødt altså!!

Vi gik op af de få trappetrin og ind af døren, for så at møde de andre fra tidligere, som ventede på mig og derfor havde fulgt med igennem vinduet i døren! – Endnu en “Aha“-oplevelse, for jeg var faktisk helt ok med, at de havde kigget med!

Lidt utålmodige var de, så jeg sendte dem op og sagde “Gå i gang, så kommer jeg når jeg er klar!” – jeg var bare ikke klar, langt fra!! 

Jeg ville ha’ mere af ham, meget, meget mere!!

Jeg bad ham følge med, tog ham i hånden og førte os op i bambusrummet, han lukkede lågen pænt bag os, men jeg var egentlig ligeglad lige i det øjeblik – jeg havde ikke taget mit undertøj på, efter spaen, bare taget min kimono over min nøgne krop, jeg satte mig på knæ på madrassen, mens han stod foran, og så tog jeg langsomt kimonoen af, så han kunne se mig – i lys og “in all my pride and glory”, med fejl, bleg, deller og hele pibetøjet og han så stadig på mig med julelys i øjnene – det var så fedt at se ham reagere SÅ godt på det, på mig – for han nærmest kastede sig over mig! 

Hans tunge og den tilfredsstillelse han formåede at gi’ mig med den og hans hænder, d’damer – det var fucking verdensklasse!! 

Det var nærmest, som om han kunne mærke, hvad han skulle gøre i det øjeblik jeg sukkede efter det – total in sync – det var fuldstændig fantastisk!!

Jeg aner ikke hvor mange orgasmer den mand formåede at give mig, men jeg er fuldstændig overbevist om, at to hænder ikke var nok til at tælle dem!! Han var, som en velsmurt maskine, han blev ikke træt, tabte ikke fart eller tempo, han vidste lige hvor han skulle trykke og hvornår han skulle stoppe op og lade mig gennemføre min orgasme, for så at lade den næste rullede ind over mig igen!! 

Jeg havde sluppet alle tøjler og var bare fuldstændig i et med manden og situationen – jeg havde absolut ikke lyst til at være nogen andre steder i hele verden, end lige der!! Jeg overgav mig til min lyst og gav efter for hans lyst til mig!! *Indsæt harper og andet romantisk shit* 

Jeg var pludselig den kvindelige hovedrolle i en Barbara Cartland roman – on fire og drevet af min lyst! 

Han var inde i hovedet på mig, på en måde, jeg aldrig har prøvet før – når jeg tænkte på at fortælle ham, hvor fantastisk dejligt det føltes det hele, så kom han mig i forkøbet “Du er ufattelig – det føles fantastisk, hold kæft hvor er du smuk og fræk!” – Det hele på en gang og med det mest intense blik i hans øjne! “Jeg kan slet ikke få øjnene fra dig – du er vidunderlig, ved du godt det?!”

Efter 5 kvarter med ham, var jeg ør og mør, hele min krop var marineret i nydelse og jeg havde det fuldstændig fantastisk! 

Og jeg lignede jeg ved ikke hvad – mit hår stod ud til alle sider, make-up’en havde taget en mindre detour ned på kinderne og resten manglede, helt slørede øjne og det mest fedtede smil I næsten kan forestille jer, men jeg var ligeglad! – Det er jeg ellers ALDRIG!

Jeg var glad, tilfredsstillet og for en gangs skyld, mættet! 

Alt det dårlige humør og den trykkede stemning, som havde fulgt mig hele ugen, var fuldstændig forduftet, som dug for solen! 

Han smuttede i bad og jeg gik ud og røg – helt fra sans og samling og kun iført et lillebitte håndklæde, men smågrinende og med små konstante kuldegysninger, som for igennem kroppen på mig!

Da jeg kommer ned i omklædningen er han lige dukket op dernede og smiler over hele hovedet, da han ser mig. Jeg sludder lystigt og glad og min veninde spørger “Hvorfor er din kimono så våd?” – hvortil “den nye mands” ansigt kommer til syne, smågrinende og siger “Ja, det er jeg muligvis skyld i!” – Han har fået tøj på, og han er fandme en pæn mand, også i tøjet! 

Jeg giver ham mit nummer, og siger han altid kan skrive, hvis han kommer i Tucan igen – vi siger farvel og han siger “Tusind tak for en fantastisk aften!”, kysser mig farvel og går over til hans bil og kører fra klubben.

Jeg kender mandens navn og ellers ganske få infomationer om ham, hvilket er MEGET ulig mig, at begive mig ud i den slags behavior, uden at ha’ “udsat” manden for en masse spørgsmål først og være helt sikker på, at jeg fik hans nummer eller mulighed for at kontakte ham på anden vis!

Men den her gang var anderledes på alle parametre og det var så usandsynligt fedt – uventet, men absolut også tiltrængt!!

Nu må vi se, om jeg nogensinde hører fra manden igen, eller om han bare var Mr P, som var en much needed outlet for en aften!

Jeg har det lidt ambivalent med, at jeg ikke ved mere om ham eller stillede flere spørgsmål, men måske det bare ville ha’ ødelagt magien, så skidt-pyt!

Uanset hvad – så var det en uanstændig god aften/nat! 

Tak for “dansen”, P. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når en BDSm'er blander sig i Swingermiljøet#5