Når en BDSm'er blander sig i Swingermiljøet!#1

Når en BDSm’er blander sig i Swingermiljøet#2

Nå!

Fredag bød på en “Mixed Night for par og singler”…

Jeg var endnu engang i følgeskab med min veninde, som den her gang havde en aftale på stedet – det vil sige, jeg var “efterladt” til selv at finde ud af, hvordan man færdes rundt i en swingerklub, uden følgeskab!

Og ja, jeg indrømmer, den første time gik det ret dårligt! 😄

Jeg anede simpelthen ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv, så jeg traskede lidt rundt i Tucans lokaler og fik færten af stedet på egen hånd – speciel oplevelse, skal jeg hilse at sige… Nå, men en del af min påklædning denne aften, bestod af lange læderstøvler med en 10 cm hæl, my feet was killing me! Så jeg måtte sidde ned – jeg bevæger mig i baren, sikker plan!

Den her aften observerede jeg menneskerne omkring mig, ligesom den foregående gang, men forskellen var, at den her gang blev jeg også selv observeret – MEGET! Der var væsentligt flere singlemænd, end gangen før, hvor det havde været “Par/Pige”-aften.

Jeg nyder de lange blikke – ingen tvivl om det! Men jeg bliver sindssygt usikker på mig selv, hvis de faktisk henvender sig, for hvordan afviser man på en pæn måde, uden at træde nogen over tæerne!?

Og selvfølgelig skulle jeg også prøve det scenarie den her aften… Den sødeste “sygekassebrille mand” sætter sig ved siden af mig i baren… Jeg kan mærke at han synes jeg er ganske interessant, som jeg sidder der i mit røde lingeri og en MEGET gennemsigtig blondekjole udenover… Desværre deler jeg ikke hans interesse, hvilket jeg kan mærke, er lidt svært for mig at få sagt til ham, for han er simpelthen så rar og oprigtig i hans interesse – meget sødt, meget smigrende, men nej tak… Da han tilbyder mig, at jeg kan gå med i tantrarummet og blive forkælet, kan jeg mærke “den lille kvinde” der bor i maven på mig, hun stivner fuldstændig og sender det mest foruroligende blik! Jeg forsøgte at afvise på en rigtig måde – men hvordan fanden gør man det?!

Min løsning lød noget i retningen af “Du er helt vildt sød, men du er ikke lige det jeg leder efter i aften”. Alt hvad jeg kunne komme i tanke om, lød forkert i mit hoved… Men han tog det med oprejst pande og bevægede sig videre ud i det pulserende liv i Tucan. Pyyyh!

Nå, men alt i mens, jeg har haft en lille dialog med “sygekassebrille manden” er der en anden, der har haft muligheden for at se mig an!

Jeg blev ret så overrasket!! Den mand der pludselig stod og så, så sulten på mig, stod på den anden side af baren og var en barvagt jeg havde småsnakket lidt med i løbet af aftenen – total lækker mand, lige min type!

Der gik absolut heller ikk længe, før det første kys blev delt ud, henover baren! Halløøøøøj – snak om at være ved at falde af barstolen! 😆

Fed følelse, at være begæret på den måde! Og det var ret tydeligt at mærke, at han virkelig gerne ville tættere på, mens hans mund krævede min! Uuuuuf! Nå, men reglen er jo så (desværre for mig lige der) at barvagterne kun må kysse lidt, mens de er på job, men der var vist ingen tvivl om, at hans tankerne var i et lukket rum, med mig! Og faktisk… Så var jeg helt på bølgelængde med ham! 😉 Han arbejder videre og jeg betragter ham… Lækre mand!

Jeg sidder stadig og nyder synet af manden bag baren… Og pludselig dukker en anden mand op ved siden af mig. Dybt charmerende og han ser på mig, på en helt anden måde, end resten af de mandlige gæster har gjort hele aftenen! Hans fokus lå ikke på, at charme mig med op i et af de lukkede rum, eller fællesmadrassen for den sags skyld… Han var helt anderledes end de andre! Og helt uimponeret af min ydre forbehold, kigger han på mig og spørger pludselig “Kysser du egentlig godt?!”

Caught a little off guard svarer jeg “Ja, selvfølgelig!” og trækker på smilebåndet!

“Nå, så det er ikke noget vi skal prøve?”

Damen i maven var ej længere stivfrossen – snarere det helt modsatte, fuldstændig vild i varmen!

Og på bedste teenage facon får jeg sagt “Joooh, det kan vi da godt!” Drejer barstolen og lader endnu engang min mund erobre af en mand, som jeg på ingen måde kender, på nær de 15 minutters snak.

Fantastisk kys, og hans lyst kan pludselig mærkes MEGET tydeligt! Alt det han havde forsøgt at holde tilbage, for at være en slags gentleman, kom pludselig til overfladen i det kys! Waaauw for fanden, gutter og gutinder!

Jeg var helt rundt på gulvet, da det stoppede igen, efter et par minutters hed og intens kysseri! Fuldstændig “swept off my feet”! Det kræver sin mand, at bringe mig ud af fatning på den måde, men jeg skal love for at han magtede opgaven! 😁 Desværre var han i følgeskab med en anden sød pige, og så utrolig sød, som han viste sig at være, så fulgte han troligt med hende, selvom det var ret tydeligt han havde lyst til at blive i baren hos mig! 😍 Morsomt er så, at de to kære mænd, som på hver sin vis, havde lokket mig i fordærv, ved at voldsnave mig på den måde, de er venner og arbejder sammen! Ingen jalousi, bare to mænd der deles om min fornøjelse og med hver sin stærke tiltrækning! Det føltes helt ufattelig fedt!!

Da jeg var overbevist om, at jeg nu havde nået topmålet for den her aften, så dukker en vis barvagt, fra mit første besøg i Tucan… Og jeg kan så tydeligt se, at hun har noget i tankerne… Ganske rigtigt, efter 10 minutters snak og tæthed i baren, ta’r hun mig i hånden og siger “Kom, lad os lave noget ballade!”… And so we did!! Uuuuuuuuh!! 😉 For satan hun formåede at sætte trumf på sidste del af aftenen! Og pludselig var der gået 3 timer, og der var en halv time til klubben lukkede! Jamen altså… Sikke en aften!

Dagene efter har været mindst ligeså skønne og bekræftende, alle de søde ord på sms, de lune opkald og smil der former sig på læben af mig, det er en helt fantastisk følelse!

Jeg må erkende, jeg er hooked!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når en BDSm'er blander sig i Swingermiljøet!#1