Når en BDSm'er blander sig i Swingermiljøet#2

Når en BDSm’er blander sig i Swingermiljøet#3

Tucan-time!! Den her gang med noget uro i maven, pga alt det, der har holdt mig væk de sidste par uger – men jeg ville afsted! Jeg havde arrangeret en date, med en sød Scor mand, og havde håbet nogenlunde indtakt!

Da jeg kom derned, faldt alt uro til jorden, folk smilede og hilste på mig, kunne huske mit navn og sagde “Godt at se dig igen”… Jeg var så glad for, at mine egne fordomme om hvordan sladder i “lukkede miljøer” er, var værre end virkeligheden!

Det vidste jeg måske godt – men I kender det sikkert, man er altid sin egen værste dommer og forestiller sig, at det aldrig kan blive som det var, hvis man blot får sat et lille skår i glæden. Det havde jeg fået – men i går aftes “overwrited” det hele, og det var fantastisk!

Nå, til noget af det saftige – for det er der sgu masser af! 😉

Red Light, er blevet et af mine yndlings privatrum, for det røde lys maskerer alt det, som man som kvinde, måske kan være en anelse selvbevist over – fantastisk hvad en lille rød LED lampe kan gøre for ens selvværd! 😉

Men med alt det selvbevidste af vejen, så var det jo blot at tage min date i hånden og føre vejen – og det gjorde jeg såmænd også, men kun til jeg kravlede ind i rummet og gardinet blev lukket – så tog han over, kærligt, men sikkert!! 

Selvom jeg formentlig ikke ville være hans første valg, af kvinderne på gaden, så var han utrolig god til at få mig til at føle mig begæret! Han gav mig følelsen af, at han absolut ikke havde lyst til at være andre steder i hele verden, end lige der sammen med mig – how perfect is that lige, hva?!  – Han er nok en af de få gentlemen, som stadig er single! 

Noget af det fede med ham her var, at han formåede at gøre sex til noget, som ikke var specielt højtideligt – det var simpelthen så befriende. En pause her og der, hvor man bare kiggede intens på hinanden, kyssede, nussede og grinede lidt af dem, der larmede i rummet ved siden af – selvfølgelig med respekt for dem, men gud hvor kan nogen larme, når de nyder! 😀

Det er bestemt også noget af det, man skal lære at acceptere/ ikke lade sig forstyrre af, når man besøger sådan et sted, andre menneskers “nydelyde” – for de findes i mange, mange variationer! Men hånden på hjertet –  jeg elsker den forskellighed man finder i Tucan! 

Nå, men efter halvanden times hed udforskning af hinandens kroppe, så trak vi ud i barområdet igen. Jeg skulle lige forbi omklædningen og nette mig en anelse, så håret ikke så alt for rodet ud og rette på den sparsomme påklædning!  

Og hvad sker der, når mænd er i nærheden af en velkneppet kvinde – de stråler, bliver flirtende og glade, som havde de selv lige fået fedtet banditten, hvilket ikke var tilfældet med den fyr her – han stod i baren, ja ja, I know – hvad er der med mig og barvagterne? 😀

Men han så mig, og hans smil sagde det hele, inklusiv den lette, men fuldstændig velovervejede måde, at kælent drille mig lidt på “Du får ikke nøglen, hvis det er fordi du går din vej!” – Bare rolig – jeg går ingen steder! 😉 Mentalt note til self, i det øjeblik – find ud af manden navn, til en anden gang! And so I did… 😛

Efter en lille skyller og netning af make-up og deslignende, var jeg klar til at sludre og hygge med de andre gæster i diskoteksområdet. Jeg småsludrede med en anden kvindelig gæst og var egentlig ganske tilpas med min aften, men som altid i Tucan, så var der selvfølgelig et lille twist!

Jeg havde skrevet lidt med en gæst derfra, som er en del af et par, vi havde snakket lidt om en lille overraskelse til hans søde kæreste, hvor jeg skulle spille en lille birolle…

Jeg nåede knap at sidde i diskoteket 5 minutter, så kom han til syne og spurgte om han måtte “låne” mig lidt. Selvfølgelig måtte han det!! 😉

Vi snakker lige kort, hun ved stadig ingenting – hun er blindfolded og ligger bare klar! Og gud hvor er hun fantastisk, som hun ligger der “in all her glory” – former, lysebrun og lækker, afventende og klar til berøring! Jeg bliver altid enormt varm om… ehm, hjertet, når jeg ser en kvinde ligge sådan! Og den her gang, var bestemt ingen undtagelse! Han aede hende på kinden og brystet, så hun vidste det var ham, der sad hos hendes overkrop.

Hun lå med letspredte ben, så jeg lige kunne ane alt det fantastiske, og jeg sugede synet til mig – jeg er sindssygt visuel af en kvinde at være!

Kyssede hende langsomt op og låret, først det ene og så det andet, for så at nærme mig hendes fantastiske, varme fisse!

Jamen jeg siger jer, gutter og gutinder – hvis man ikke bliver en smule lykkeligere af at høre en kvinde nyde, på den måde, som jeg var med til i aftes, så er man et hult og koldt menneske!! 

Hun var helt amazing – hendes smag, duft, lyde, måden hun tog imod min grådige tunge og lod mig komme helt tæt på, selvom hun ikke anede hvem jeg var! Åh fuuuck!! Jeg kunne være blevet sendt udenfor døren lige efter det, og så stadig ha’ følt mig fuldstændig tilfredsstillet af hendes nydelse, men nej – sådan blev det ikke! Jeg byttede plads med hendes søde og opmærksomme kæreste, kyssede hende dybt, grådigt og liderligt – og det fantastiske var, hun kyssede tilbage på samme måde! Oh holy hell, der er næppe noget der kan sende mig på randen af liderlighed, som et perfekt kys!

Mine hænder kærtegnede hendes krop, min mund krævede hendes, mens hun nød hendes mand, og pludselig mærker jeg hendes hånd på eventyr, og så kan jeg virkelig mærke, hvor meget det her påvirker mig, på den helt fuldstændig rigtige måde!

Ham og jeg kommunikere med helt uden ord, blot blikke og lidt pegen, men vi forstår hinanden fuldstændig, så efter ganske kort tid, så peger han mig hen over hendes ansigt! Jeg sætter mig hen over hendes ansigt, så jeg stadig kan se ham og resten af hendes vidunderlige krop, og stadig kan røre hende, mens hendes tunge grådig slikker mig nu! 

Åh, der var ikke noget at gøre, det var fuldstændig umuligt for mig, ikke bare at give efter og nyder hvert et øjeblik af det! Jeg kunne virkelig mærke, at hun havde lyst til alt det der skete – vores lille overraskelse virkede meget bedre, end jeg havde turde håbe på! FUUUUCK!

Åh, jeg falder sammen henover hende, så jeg også kan hjælpe til med at stimulere hendes yderligere, ganske kort afbrudt af min ivrige lyst til at vise ham, at han ikke var ude af spillet – jeg satte virkelig pris på, at han havde tænkt på mig, i den her forbindelse, og det må man godt takke for, og lige på det her tidspunkt, havde jeg muligheden for at forkæle ham med min mund, et ganske kort øjeblik, før jeg igen vendte min opmærksomhed mod hende! Det virkede perfekt hos dem begge! 😉 

De tænder enormt meget på hinandens nydelse, og det er perfekt at være en del af!

Hun fik valgmuligheden – “Vil du beholde blindfoldet på, og lade det være uvist, hvem der har hjulpet til med at forkælet dig, eller vil du gerne vide det!” Hun var nysgerrig og hiver ivrigt blindfoldet af, og smiler så over hele hovedet – det var perfekt! “Gud, er det dig! – Du kysser virkelig fantastisk!” 

Fuldstændig perfekt aften! Jeg kunne ikke være gladere, da jeg tog derfra!

Fantastisk sex, søde, skønne mennesker, ukompliceret stemning, folk der kommer og hilser på fra Scor og fra tidligere besøg – jeg elsker det!!

Jeg er Tucaner – det er der ingen tvivl om, men på min helt egen måde!! Nu glæder jeg mig bare til endnu flere fede oplevelser på stedet! – Og dem er der uden tvivl nok af, hvis man har lyst og mod på at lege med! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når en BDSm'er blander sig i Swingermiljøet#2