Når en BDSm'er blander sig i Swingermiljøet#7

Noget om vigtigheden af aftercare! ❤️

Jer der er bekendt med BDSm og den forunderlige verden, har måske også hørt om udtryk, som fx “Sub-drop”, for dem, hvor begrebet er ukendt, kan jeg kort forklare. 

SUB-DROP: En fysisk og/eller mental reaktion efter en intens seance. Jeg læste engang en udenlandsk læges udlægning af, hvad der sker, så der er vist ingen grund til at opfinde den dybe tallerken:

  “During the scene, the intense experiences of both pain and pleasure trigger a sympathetic nervous system response, which causes a release of epinephrine from the suprarenal glands, as well as a dump of endorphins and enkephalins. These natural chemicals, part of the fight or flight response, produce the same effect as a morphine-like drug, increasing the pain tolerance of the submissive as the scene becomes more intense.”

Det er selvfølgelig lidt brainy, men ret præcist. Kæmpe mængde “Happy hormones” udfries i kroppen, og når det så er “brændt af”, so to speak, så kan alting føles sindssygt tomt, ligegyldigt og rigtig træls, for at sige det på godt jysk! Mange oplever tårer og en følelse af at være deprimeret. En lillebitte ubetydelig prik i en stor og grum verden – det kan faktisk godt være ret så voldsomt og en temmelig ubehagelig, specielt hvis der ikke er blevet ydet store mængder af aftercare lige umildbart efter, og i dagene efter, legens afslutning.

Den mindre udbredte del er så, at det findes også for Toppen. Der bliver bare talt væsentlig mindre om den del, og jeg tror ganske simpelt det handler om, at mange Toppe er for stædige til at indrømme, at det også sker for dem, dog med forskelle, da Toppen ikke bliver udsat for smertepåvirnkning. 

Aftercare er sindssygt vigtigt – ikke kun for bunden, men i høj grad også for Toppen – det er der de vigtigste bånd, ifht. Top/bund-relationen, knyttes. Det må på ingen måde forklejnes, for det er så sindssygt vigtigt, efter en intens leg, uanset om det er BDSm eller “bare” hård sex.

Jeg går aldrig på kompromis med den del, og alligevel endte jeg så i en situation, hvor det, desværre, ikke var nok! Hverken for hende, eller jeg!

Tiden var gået med legen, hun havde klaret det så ufattelig flot og fordi vi legede i private opgivelser, så var der pludselig også tid til at fordybe sig yderligere i legen, men pludselig var klokken blevet alt for mange, vi havde begge andre planer, forskellige steder og mennesker der ventede på os, så vi var nødt til at køre det lidt “short”, med tanken om, at vi så hinanden senere i løbet af aftenen, så der kunne vi samle op på det sidste – det nåede vi bare ikke! 

Da jeg var på vej i bilen mod Tucan i aftes, sent, efter 30 års fødselsdag, så kunne jeg pludselig mærke det ramme mig – en følelse af misharmoni inden i mig, trist, tung og melankolsk – det var så tydeligt for mig, hvad der foregik, selvom det er SÅ mange år siden, jeg sidst har prøvet et Top-drop. Jeg trængte til et kram, til at være sårbar, være tæt på hende og holde om hende, forklare hende min taknemlighed for hende og bare være, sammen med hende.

Hun havde det, desværre, på samme måde – hun fortalte det bare ikke, før aftenen i klubben var slut. Hun havde selv legeplaner for aftenen, så hendes tid var også gået, hvilket var super fint for hende, troede jeg –  der skete så bare det, da hun fortalte, at hun havde det på samme måde, at mit eget drop lige blev lidt værre! 

Jeg fik så skrækkelig dårlig samvittighed over, at jeg da burde ha’ bemærket, at hun var ved siden af sig selv. Heldigvis kunne jeg overtale hende til, at køre med mig hjem, og så sad vi oppe til klokken 8 i morges, puttede lidt, snakkede meget og grinede af mine dumme små historier – det hjalp hende meget og min dårlige samvittighed forsvandt, men det gjorde mit drop desværre ikke… Hun havde det heldigvis fint, da jeg sendte hende afsted i eftermiddags og så havde jeg det selvfølgelig også en anelse bedre med mig selv, for hun er mit ansvar, ifht. BDSm, og det ta’r jeg MEGET, MEGET seriøst! Det gør jeg hos alle “mine” piger – de skal altid kunne føle sig trygge hos mig, uanset hvad det end måtte være – det behøver slet ikke ha’ noget med vores fælles verden at gøre, de skal bare vide jeg altid er der!! Det er SINDSSYGT vigtigt for mig! Jeg ta’r aldrig en kvinde i min varetægt, hvis jeg ikke ved, at jeg kan magte og rumme HELE hende! 

Den slags leg, som jeg ynder at lege, er bestemt ikke for alle – så jeg er nødt til at vide, hvad det er for en kvinde, jeg har med at gøre – ellers kan det slet og ret ikke blive så intens, som vi begge ønsker det skal være! Jeg skal gerne føle, at jeg kender hende på alle områder, at jeg ved hvad der får hendes hjerte til, at banke både hurtigere og langsommere på en og samme tid. Jeg skal vide, hvad der får de små hår til at rejse sig i både frygt og begejstring, hvad der gør hende varm indeni, og derefter sender kuldegysninger igennem hele kroppen! Det er såmænd bare 99 procent af Toppens opgave – at kende din bund, til bunden! Yes – pun intended!

Der bliver grinet af det, at jeg kalder de forskellige kvinder, jeg leger med, for “mine piger”, men det er sådan jeg har det – jeg føler ufattelig stort ansvar for dem, udover det, så er det med stor kærlighed, at jeg kalder dem det – man er ikke en af mine piger, medmindre man har åbnet op, vist mig hvem der gemmer sig helt indeni – og det er ikke et spørgsmål om at gøre sig fortjent til en plads – det ville være noget af det selvhøjtidelige bullshit, som jeg får feber af – det er meget dybere og meget finere end det! Stor kærlighed, omsorg, respekt og tillid, det er det der nærer mine D/s-relationer – det er hele humlen i virkeligheden! 

Smæk og den slags, er fuldstændig ligegyldigt uden det andet, for mig! Det er dybden, varmen, intensiteten og mennesket bag, som interesserer mig allermest! Når det blandes med den verden, som jeg elsker så meget, så bliver det helt episk – når en fuldstændig fantastisk kvinde, bliver sat ind i det vidunderlige og tæt-på-magisk univers, så sker der ting i min krop og hjerne, som jeg ikke helt kan forklare, trods mange mislykkedes forsøg!

Jeg er, som jeg skrev, i en tidligere blog, meget, meget taknemmelig over mine piger og føler mig sindssygt priviligeret over, at jeg må være en del af deres liv og de har lyst til at være en del af mit!! Det er kæmpestort for mig og noget af det, der gi’r mig lyst til at fortsætte!

Omsorg, tillid, kærlighed og BDSm følges ad, hånd i hånd, i min verden og det bliver ALDRIG anderledes! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når en BDSm'er blander sig i Swingermiljøet#7