Noget om vigtigheden af aftercare! ❤️

Swingerliv, tanker og følelser

Det er sgu sommetider en forbandelse at være et følsomt menneske – det er ofte en gave, men i guder, hvor er der også tidspunkter, hvor jeg virkelig godt kunne være foruden!

Det overrasker mig stadig, men jeg ved også, at det næppe bliver anderledes, og hvis jeg skal være helt ærlig, så er det egentlig også helt ok – hellere følsom og i kontakt med sit følesesliv, end afstumpet. Det er dog stadig en frygtelig plage ind i mellem.

Alle der har læst mine blogs ved at, jeg færdes i swingermiljøet og jeg skal virkelig love for, at det har handlet om meget mere end sex for mig – personlig udvikling på allerhøjeste plan! Ja-ja, hvem fanden skulle ha’ troet det!?

Det meste er absolut positive og lækre oplevelser, og det sker på en virkelig skøn måde – jeg havde sgu ikke troet, at det ville give mig så meget, da jeg dukkede op i Tucan første gang, en frostkold februar aften.

Tænk sig, at det kun er 3 måneder siden siden mit første besøg i swingermiljøet – og idag kunne jeg ikke forestille mig ikke at besøge klubben med jævne mellemrum!

Alle medaljer har to sider, så selvfølgelig er der også svære elementer, ved at sætte sig selv i den slags situationer, eller måske ikke for alle, men det har det været/er for mig. 

Selvfølgelig lærer man visse ting ret hurtigt, hvis man kommer der jævnligt, som jeg. Men det er mere af praktisk karakter, såsom, hvordan kommer man i spaen, uden at skulle være nøgen hele vejen fra bruseren og derud, hvilket rum er bedst, hvis det ikke må blive for varmt, hvilke toiletter er oftest ledige, den slags…

Der er ingen der forbereder en på, hvad der sker, når man bliver så tæt og intim med andre – der er ingen der forbereder en på, at andre mennesker virkelig kan komme uden huden på dig, på en helt anden måde end jeg tidligere har oplevet.

Det sker selvfølgelig alle steder man færdes – der er sikkert masser af mennesker, der har mødt deres livs kærlighed i kassenkøen i Føtex, den slags er bare aldrig sket for mig – jeg bliver, sjovt nok, ikk så betaget af den sure dame, der snød foran i køen i Netto.

De mennesker jeg har mødt og talt meget med i Tucan, de har dybde og er meget mere end bare sexfikserede mennesker – de er reflekterende og velovervejede i deres valg om at være swingere – det er fedt at høre om andres liv, og hvordan de er endt hvor de er.

Engang i mellem sker det så, at jeg bliver skrækkelig betaget af et andet menneske og virkelig ønsker mig, at lære dem at kende, også udenfor klubben – og det er så her det bliver lidt indviklet af og til.

Føromtalte følelser, kommer lidt i vejen for mig ind i mellem, i forhold til de mennesker jeg møder, når jeg er i Tucan.

Jeg bliver FOR betaget – hvis det findes!?

Jeg får lyst til at kende til alle aspekter af det her menneskes liv, ikke kun den sjove og svedige del – okay, okay, det starter ofte der, men det bliver bestemt ikke dårligere, jo mere jeg lærer mennesket at kende – sådan er det selvfølgelig også med mange ting, men udgangspunktet for mødet med andre mennesker, starter bare sjældent afklædt og med sex om ørerne på en.

Man springer ligesom et par led over, i forhold til, hvordan det har været tidligere for mig. Og jeg nyder ærlig talt, at tingene er lidt mere direkte, hvis man tiltaler et andet menneske, så kan man ret hurtigt mærke det!

Jeg har sgu altid været en spasser til at opdage, hvis folk flirtede med mig i byen – enten lidt for stiv, eller optaget af dem jeg var i byen med, dansende og grinende! 

Bevares, jeg har skam også været heldig, når jeg har været i byen, men det har sgu sjældent været en fremmed, som jeg tog med hjem – det har, oftest, kun begrænset sig til hede kys og lækker flirteri, det er selvfølgelig også lækkert, men jeg må sgu indrømme, at jeg nyder den mere direkte tilgang til tingene i Tucan. 

Men man kan aldrig forberede sig på, hvad der ligger under overfladen – du har ikke ligefrem en masse tøj eller andet, at baserer dine indtryk på, det hele bliver meget fysisk, indtil man begynder at interessere sig og tale med det andet menneske, og for mig er det nok i virkeligheden der, alt det interessante opstår.

Hvilket menneske har jeg med at gøre? Det fysiske tiltaler naturligvis i første omgang, men det er det mentale der er det RIGTIG spændende for mig – og i virkeligheden nok også noget af det der tænder mig mest af alt, det at opleve, at man godt kan være et match både fysisk og mentalt, selvom man mødes et sted, hvor tingene er MEGET fysiske.

Men inden træerne vokser ind i himlen, må jeg også sige, at jeg sidder med en lidt tung følelse i kroppen idag – for ind i mellem, så må man også sige “farvel” til nogen af de mennesker, som faktisk er kommet under huden på en. Det sker af forskellige årsager og fordi man dybest set, ikke ved ret meget om hinanden, når man fatter den første interesse. 

Visse ting kan man ikke ændre, uanset, hvor stor, ens egen interesse i et andet menneske er. Tid er fx en af de ting der kan drille – jeg har måtte lade min faste “elsker” gå igen, fordi jeg følte, at hans tid og interesse dalede, pga andre aspekter i livet, og selvfølgelig skal han tage sig alt det først – det forventer jeg af ham, men det efterlader bare ikke meget tid og overskud til mig, når manden er travl og allerede har et etableret liv, som jeg selvfølgelig også selv har.

Skal jeg så ikke bare være glad for det jeg får? – Jo, det burde jeg helt sikkert, men jeg er bare ikke god til at “nøjes”, når jeg selv kaster en masse energi og tankevirksomhed i relationen. Jeg har brug for at føle mig “wanted” af det her menneske, også mere end bare seksuelt!

Det er en kunst at forføre mig, og sikkert også mange andre kvinder, mentalt! Og jeg nyder at være omdrejningspunkt for en masse lækre tanker hos dem, og jeg elsker endnu mere, når de så deler dem med mig – det bekræfter, at det ikke kun er mig der har det fedt med det der sker!

Men jeg har også brug for at de deler andet med mig, end kun de tanker, der hører til i rendestenen, selvom de tanker bestemt ikke er af vejen heller! 

Jeg har brug for at de interesserer sig for mit liv, mere end når vi bare er i klubben sammen.

Jeg har brug for, at mærke den opmærksomhed fordelt på lidt mere end en åbningstid på 8 timer kan “provide” – og derfor opfordrer jeg altid til kontakt på Messenger, her, eller andet – for jeg har sgu brug for at føle, at de har lyst til at dele mere end bare en fed aften i klubben, med mig.

Hvis ikke jeg mærker den brændende interesse for andet end min fysiske udstråling, så kan det faktisk være ligemeget – for jeg er ikke så interesseret i hvad de synes om mit ydre, for jeg ved jeg “at best” er helt “almindelig” rent fysisk – lidt småfed og bleg! Men mit hoved rummer mange fede ting, så hvis man har lyst til at besøge “mit kontroltårn” også, så er det kun det federe for mig!

Det sker naturligvis også kun, hvis man har delt noget fedt sammen, for de oplevelser der hører til “hovsa”-kategorien, der kan man måske godt ånde lettet op over, at man ikke lige fik givet sit telefonnummer.

For mig sker det nærmest, som en bevidst handling, for jeg vil altid foretrække den fortsatte kontakt, hvis aftenen og det man har delt, var fedt. Også selvom det ikke nødvendigvis indeholdte noget fysisk ved første møde. Heldigvis har jeg kun en af den slags oplevelser, hvor jeg tænkte “Pyh, det var nok godt det samme!”.

Jeg må dog indrømme, jeg havde forventet en del flere af den slags “ej okay?!”- oplevelser, på nuværende tidspunkt! Men dem er der slet ikke særlig mange af.

Det mest tunge på nuværende tidspunkt er, at give slip på en, som jeg virkelig, virkelig sætter stor pris på og vis ve og vel, faktisk betyder ret så meget for mig – mere end jeg nogensinde havde regnet med.

For det føler jeg lidt, at jeg er nødt til at gøre for hans skyld, så jeg ikke presser ham, for jeg ved at jeg “kræver” opmærksomhed og overskud, hvilket han ikke kan overskue på nuværende tidspunkt – det ville han aldrig sige, at han ikke kunne, ikke på den måde, men hans handlinger er meget tydelige for mig, og det er nemt at mærke forandringen.

Jeg har forsøgt at give plads og ladet ham vide, at han endelig også bare skulle dele noget af det tunge med mig, hvis han havde brug for det, men han gør det bare ikke rigtig. Jeg føler mig skubbet lidt ud i kulden igen, når jeg ikke bliver lukket ind i de svære situationer i livet, men hvor meget skal man egentlig også dele med en elsker?

I can’t answer that question, for det er sgu min første gang, hvor alting har været åbent og ærligt…

Han er virkelig en dejlig mand, som jeg sætter stor pris på, men jeg kan ikke give kast på de ting, som føles vigtige for mig i vores fælles relation, det, som jeg føler, gør det til en rigtig relation, ikke KUN tankeløs knalderi!  

Ville jeg så hellere være foruden, hvis jeg fra starten vidste, det ikke ville holde mere end et par måneder? Næh, gu’ ville jeg ej – for jeg har lært noget, og delt noget lækkert, med et skønt menneske. Lige nu er det bare lidt tungt, når det ikke føles, som om, der er mere at hente for mig, selvom han foresat insisterer på, at han meget gerne vil “pjatte videre med mig”. 

Jeg kan bare tydeligt mærke, at jeg skal fiske efter hans kontakt og respons, og det ønsker jeg ikke – interessen skal komme naturligt, ellers får jeg æv-følelse i maven, hvis jeg føler jeg skal presse et andet menneske, for at høre fra dem. Jeg har ikke lyst til at kræve – jeg har lyst til, at de ikke kan lade være med at give lyd fra sig, fordi de bare gerne vil høre fra mig. Oprigtig interesse, you know…

Jeg må forsøge at trække på skulderne og tænke “det var fedt, så længe det varede”, jeg kan reelt set ikke forvente at det skal fortsætte ud i fremtiden, jeg kan ønske og håbe, men ikke forvente.

Jeg ved godt, at det kan ske i alle livets aspekter, hvor man “risikerer” at møde andre mennesker, men, for mig, er det så bare blevet meget tydeligt efter mine besøg i Tucan.

Jeg befinder mig et sted i livet, hvor jeg er modtagelig for andre menneskers “tilnærmelser”, hvis bare de også interesserer sig for mere end det! Vi kan kalde det en slags følelsesmæssig modtagelighed, hvis jeg føler det er gengældt i samme grad, som hos mig selv.

Nå, sikke en gang rod, men det var så lige lørdagens ufilterede tanker…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om vigtigheden af aftercare! ❤️